23 June 2011 @ 1:44 AM


Three most important in your life
handphone
lens
rambut jiwaQ

Three person you miss from your past 
kawan lama
cikgu2 sekolah rendah
someone 

Three gifts you would like to receive
 domo things
dress
 laptop pless :( 

Three of your favorite hobbies
 jalan2 
dengar lagu
 sms

Three place you want to go for vacation
 seoul
tmpat yang cantiik
pulaau yang indaah <3



Three favorite drinks
 green tea my love ! <3
 pearl (Bobo tea)
 100 pluss

Three things found in your bag
 handphone
 celak senantiasa <3
 money tak boleh kuraang 

Top three foods you love so much
 seeeafood
 cheeesewedges
 frenchfries

Top three things special to you
 family semestinya <3
 my BFF yang sentiasa LUCU
 someone yang menghargai diriQ

Top three attitudes you like
 spoooting ! xD
 owess make fun
 baik hati , suka menolong 

Top three faced you like
 whitee . muaahaha
 ada lesung pipi
 muka y tak menyampah & perogool

Three things you'll be doing tomorrow
 go to school TT
 sleeep zZ
 tak tauu lhaa , belum tau aku masih ada di dunia ni ><




21 June 2011 @ 1:15 AM




I SURPRISED then
I CRY after i read your mesagge in fb .


aku tak tau perasaanku happy ka terharu ka sedih ka slepas membacanya .
but WHY WHY & WHY ?
kenapa aku tak tau semuanya apa yang kau fikirkan sama dengan apa yang aku fikirkan ?
kenapa sekarang baru luah sma aku ?
aku sangka selepas kau pergi ,
takkan rindu sini lagi & dapat mulakan hidupmu yang baru di tmpat yang kau ingin pergi dan jauh dari aku .
tapi sekarang . . sebaliknya . hm .
yes , kita sama2 ego .
dan aku takdapat tipu diriku sendiri yang aku pun kekadang mengingati dirimu .
sorry atas keputusanku yang melulu hari tu dan selfishku TT
slepas kau balik sini untuk bercuti ,
i'm always asking your friend about you but i dont want see you .
sebab hatiku akn berdebar & takut gilaa cam hari tu :l
hmmm .
sekarangg .. aku cuma harap kau dapat sembuh :")
& selalu BIG BIG SMILE d wajah yea :D
actually , i missyoutoo <3




20 June 2011 @ 11:47 PM


semakin menjadi2 pula guna profile fake sekarang .
pa baa ni suka2 buat profile fake ?
gmbar pun gna org pnya ,
then guna nma org lagi .
TAK DA KEJA LAIN KA MAU DIURUS OII ?
jelek sgt ka muka mu sampai tak mau dikenali sapa ?
& satu lagi ,
kau tak da dibagi nama ka oleh orang tua mu smpai mau ciplax skali nma orang ?
EWWWW .
panasnyaaaaa !
huuhh . SABAR MEI .

Memey Tiramishu


ni naah . org yang TAK TAU MALU & TAK SEDAR DIRI !
i hope you guys will help me to report him at fb.
thank yea :l




17 June 2011 @ 1:24 AM



  We R Who We R - Kesha (my blog's song)
  Top of the world - The Cataracs Ft. Dev
  I Wanna Go - Britney Spears
  Love The Way You Lie - Rihana
  What The Hell - Avril Lavigne
  Back To December - Taylor Swift
  I'm into You - Jennifer Lopez
  Born To Be Somebody - JB
  Far East Movement - Rocketeer Feat. Ryan Tedder
  Price Tag - Jessi


kebanyakkan suka lagu rawk <3 hehe .
jarang suda dengar lagu jiwang2 ne .
so what ? asalkan ENJOY :D



Disclaimer



Site Stats


click enter to FOLLOW

silent reader(s)






Right-click forbidden
Ask from me if you want codes.