21 November 2011 @ 3:22 PM


Facebook full of ball & ball & Malaysia, hell i dislike ._.
Fucking bored,  then i'm searching clothes for order, no im mud now.
kheartbye :*



20 November 2011 @ 5:13 PM


Pengalaman Cuci Muka ;)
punya merana cuci muka semalam.
waduhhh. dipicit-picit jerawat ku yang selalu dikacau oleh aku ><
paling sandi dipicit hidungku baa.
orang happy2 melanggan, balik menangis teresak2 TT
haih. takpa lah, demi demi juga.
bilangnya ada spa, kalau diekutkan hatiku ini,
mau sangat teramat, tapi kesian anak angkat mmyQ,
kurus dompetnya nanti. haha.
papapun, terima kasih mendera & menyucikan mukaQ cik comeeeeel ;D <3



13 November 2011 @ 11:27 PM


For Sale ;)
Sold

Still new
err, actually i dont know this is legging or what,
its elastic, i like it.
but it's too long for me or i'm short TT
hehe. so i wanna sell it.
the price is RM25, can less.
tell me if you interest ;) <3



@ 5:15 PM


Rambut yang aku idam <3

Can i have this hair? TT






hemgeeee, nampak gambar2 ini, mau seja aku gunting rambutQ seperti ni sekarang juga ><
sangat2 sematt baaa! D:
actually, berkian lama sudah aku mau rambut pendek begini,
tetapi tidak kejadian sebab keberanianQ tidak mencukupi TT
cuma mampu sakit sendiri kalau nampak </3
#perasaan ini cuma wawa, benben & tty saja yang tau 
cuba lah rambutQ begini,
akanQ sayang dan belai hari hari ;D
totally hope one day i will be one of them <3 amen.



@ 7:26 AM


Hahaaaii~ malam minggu yang sungguh sujuk ><
memandangkan telefonQ sunyi, hanya mampu melekat dengan facebook sambil download youtube.
empires? tidak payah lah sebut, diinvade tidak henti-henti </3 HAHA kesian~
mari aku kongsi gambar & cerita hari ini ^^

well, ne mmyQ, hehe, jarang dehh ada masa bergambar sama beliau ni.
ni pertama kali >< haha. bangga dapat bergambar sama mmy, loveyou <3


 ni tidak payah memperkenalkan, kamu tahu juga kan ._.
aku terkejut nampak ni gambar,
99.9% muka kami serupa O.O
cuma beza rambut depan jea.
haha. sekian berakhir cerita ku ini.
good night all :*




09 November 2011 @ 10:21 PM



hello kepada semua warga blog ;*
say goodbye to school and welcome to sweet holiday ;D
i will not miss you school.
cepat ehh masa berlalu,
tidak lama tahun baru sudah ;o
ngaaaaaw~
sementara ni tiada rancangan lagi mau pergi ke mana kesian.
mungkin duduk seja di rumah jaga kulit TT
p/s kepada babes Mishus, JANGAN lupa halo halo aku kalau kamu jalan .
c penyek kamu d situ kalau tidak ajak aku ;p



@ 5:13 PM


Warna rambutQ :*



btw, c cewek 1 ne mea meyy mau tengok dye ku ;P
haha. ni lah rambut ku kalau kena sunshine & tidak <3
actually, aku mau dye purple, but takut tidak maching ;l

Meimei



07 November 2011 @ 1:19 AM


New Skin


Hey hey hey.. new skin ni.. baru jer belajar dari wawa . Thank dear.. itu la kenapa ku sayang kaw ni muah~ harap kamu suka di sini, datang selalu ya.. hehe.. tp lum sepenuhnya di edit. :)



06 November 2011 @ 1:30 AM


finally one of my wishes come true ;D
if you wanna know,
see the box 'i wish' then count until the wishes number 9 < 3
hehe, yea~ ;D
aku dye sudah rambut kesayanganQ :*
huahua.
punyalah kepayaan aku dye sendiri ._.
walaupun tidak seberapa ketara sebab rambut panjang & lebat,
tetapi memuas juga lah ;)
nanti aku upload p blog
aku guna pendye liese.

guess la aku guna warna apa. hehe.
sekian < 3



02 November 2011 @ 1:41 AM


















kebosanan di sekolah XD
us (wawa tty manman & me)


Meimei



Disclaimer



Site Stats


click enter to FOLLOW

silent reader(s)






Right-click forbidden
Ask from me if you want codes.